![]() |
| Anketimiz: Sence Girdiğin Mekanın Kalitesi mi ? Yoksa Manzarası mı ? | |||
| Kalitesi mi? | | 0 | 0% |
| Manzarası mı? | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Evet Son Zamanlardır Kafamı kurcalıyor.. Bakıyorum İste isim yapmış bazı mekanlar var kapıda kuyruk var işte insanlar oraya akın ediyor. Bende girip yiyorum içiyorum ama Lezzetli bulmuyorum.. Diyorum ki Örneğin Dürüm yiyorsun ya diyorum ben daha lezzetli dürüm yedim bunun için miydi diyorum kendime.. Ama ordan her geçtiğimde kapıda aynı beklediğim gibi sıra var ? Sizce bu durum İnsanların Kaliteli bulduğundan mı Yoksa İşte Havasından mı kuyruk var ? Genelde işte Şurdayım bildiirimleri ve paylaşımları etkili mi ?
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #2 |
| Manzara.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Manzaarası güzel diye gider yer içermisin ?
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #4 |
| Kaliteli manzaralı,double.Buna istisnalar var mekan bulma konusunda Google konum gibiyim ya. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| mesela en güzel balık salaş bir yerde yenir duvarada bakmıyorsa orada yerim haa hem salaş hem manzara olursada allahhh
________________ | |
| |
| | #6 |
| Kaliteli ve görseli hoş olmalı. He bir de ucuz. | |
| |
| | #7 |
| su istediğim de cam şişede geliyorsa kalkıyorum
________________ Ya yok ise Cennet veya Cehennem, Boşa mı gidecek o kadar serzeniş inanış bekleyişler.. | |
| |
| | #8 |
| yanımdaki kadın
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #9 |
| kalitelisi daha önemli.. Manzara zaten yanımdadır
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kalitesi tabiki
________________ ![]() | |