![]() |
| | #1 |
| Fragman kovalatan dizi ters köşe yaptırdı resmen. katil kim acaba iyice karıştı incinin babası olabilir mi ![]() 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Daha demin bende içindeki cümleye yazmıştım, bizim dizi zevklerimiz genelde aynı ;d Zaten hukuka aşırı düşkünüm aşk meşk kokuyor gibiydi tam aksine midem ağzımda izledim 2.bölümün sonunu. Masum dediklerim suçlu çıkıyor, bir heyecanlanıyorum bi gözlerim doluyor . Ceyline çok benzettim kendimi bende ölümü duyduğumda böyle davranmıştım, insanlar ağlıyor o acı geçiyor da ağlamamak o acıyı kalbine mühürlemek gibi bir şey onu hissettirdi. Çok iyi dizi ya, Türk dizisi tarzına dönmezse..
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Cok cok cok begenerek izledigim bir dizi. Pınar Deniz oyunculuğu harika. Pars Savcı Mehmet Yılmaz Ak ahh ahh:) Umarım iceriginde ask mesk cok barındırmaz da dizinin büyüsü bozulmaz. 👍 2 Konu Dike tarafından (14 Kasım 2021 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #4 |
| 9' Uncu bölümünde yani bu akşam dediğin oluyo :)))) 👍 1
________________ ( Geçen yaşımız olsun Kalbimiz hep aynı) | |
| |
| | #5 |
| Gökçe Bahadir mi, Pınar Deniz oynuyor saniyordum
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Hic kacirma :) aman :) Gökce fox daydi dogru :p ikiside avukat savci dizisi olunca :)))) 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sabırsızlıkla bekliyorum bölümleri umarım vıcık vıcık aşk çıkmaz altından jlhkhkgk | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ayni dileklerimleyim. Ama sanki konu tikaniyor gibi. Aska döndürecekler o da sıkar beni 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |