![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Film değil dizi söyleyeceğim ben. "Ay bi de bayıl istersen Feriha"
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| hepsi manyak bunlarin
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| ya isim vermek yok dedik be kardeşim. ne salak adamsın kamil
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #5 |
| ilkkan bizim seninle sırt sırta verip de silkemeyeceğimiz insan yok. | |
| |
| | #6 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] evetttttttttttttttttttttttttttttttt öyledir !
________________ | |
| |
| | #7 |
| herkese çay var şakireee yok
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Bu akşamda gönlümüzce bitmediyse gün; suçun yarısı bizim, yarısı günün . (Kıvanç Tatlituğ-Aile dizisi) | |
| |
| | #9 |
| evet, bir tahta parcasıyla milyonlarca sey yapılabilir , mesela ona inanabilirsin...
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| “Bana gittin diyosun baba ama ben gitmedim, gidemedim, kalamadım evim nerde bilemedim; çünkü aklımın bir tarafında bir köşesinde hep sen vardın. Bu olmamışlık, bu küslük… İnsanın dönebileceği bir evinin olmaması ne demek biliyor musun baba?" Hiç bilir misin bu duyguyu? Hayat devam edecek birileri yeni kitaplar yazacak okuyamayacaksın, yeni filmler çekilecek izleyemeyeceksin, sevdiğin bir şarkıyı bir daha dinlemek isterken dinleyemeyeceksin. Bunlar kolay alışır insan; ama onu büyürken izleyememek, yanında olamamak, ilk kız arkadaşını göremeyecek olmak... Ona bir oda ver baba, bir evi olsun, ama zaman zaman da çıkıp gidebileceği bir ev. Ona söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Sen söyle ona baba… Ona de ki...” 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |