![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Geçtiğimiz yıl ABD’li sevgilisiyle olan ilişkisinden bir bebek dünyaya getiren Meryem Uzerli, ikinci kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Uzerli'nin bebeğine ise Lily Koi ismini verdiğini duyurmuştu. Meryem Uzerli, şimdilerde ise kendisine özel bir fotoğrafçı tuttu. 15 SENE ÖNCE Gündemden düşmemek için, sosyal medya sayfasından sık sık fotoğraf paylaşan Meryem Uzerli, şimdi ise yıllar önce olan karesini #tbt notuyla sosyal medya sayfasından paylaştı. Meryem Uzerli, takipçilerini 15 sene önceye götürdü. Uzerli 23 yaşında çekilen bir karesini sosyal medya sayfasından sevenlerinin beğenisine sundu. Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Gençlik gidiyor, ama önemli olan güzel anılar biriktirmek. | |
| |
| | #3 |
| Güzel kadın.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
geldi aklıma birden çok benziyosunuz 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Çok hoş bi kadın, her yaşta. | |
| |
| | #6 |
| MaşAllah diyecem de nazarlık pek bir tarafı kalmadı. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| Gözleri çok güzel de =]
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 |
| nedense bana gore guzel degil sanki
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| Gözleri güzel. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |