![]() |
| Sunucu Radyolarından Son Haberler Sunucu radyolarına ait tüm değişim ve gelişimleri bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Arkadaslar Nare esliginde yapacagimiz Kendi sesinizden sarki yarismamiz bu aksam Saat 8 de baslayacak. Birbirinden muazzam sesler saat 8 de sizlerle. Katilan katilmayan herkes davetlidir. *.:。✿* *.:。✿* *.:。✿* *.:。✿*
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| katilacak olanlara bol sans :) 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
katilsaniza tam destek bizden ikinize 👍 1
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #4 |
| Yarışmalara iştirak etmeyi seviyorum fakat jurilerin kulak burun boğaz doktorundan onaylı sağlam belgesi olmadığı sürece pek sıcak bakmıyorum. Sesimin güzelliğinden değil bu muzdariplik hak edende kazanamıyor zaten.. Jurilerin arkadaşlarının kurbanı olmaktan sıkıldım ![]() Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Bol şans. 👍 1
________________ Hiçbir süs edep kadar güzel değildir... | |
| |
| | #6 |
| BaSaRiLaR KatiLaN heRqeSe. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Katılımcılara Başarılar dilerim 👍 1
________________ “ Kalbini bilen, dilini anlar. Fazla kelam harflere zulümdür.” 🌸 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Yarışma Sonucu:1.Beyzaa2.YiLDiZ 3.Noqia 4..Simurg 5.aRmoR
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | ||
| |
| | #10 |