IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Beatrice

Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2021, 10:05   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Meydanda kavga etmek için buluştular! Kadınlar, binlerce insanın önünde yasak aşk yüzünden saç baş birbirlerine girdiler

Bolu'da yaşayan bir kadın, eşinin Iraklı bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendi. Eşinin kendisine "Peşimi bırakmıyor, alın kendiniz konuşun" sözlerinin ardından kadını meydana çağıran öfkeli eş ve beraberindeki akrabası, Iraklı kadınla binlerce kişinin içerisinde saç baş kavga etti.

Bolu'da Hatice D. isimli kadın, eşinin kendisini Irak uyruklu bir kadınla aldattığını öğrendi. İhanete uğramasının ardından sinir küpüne dönen kadın, eşinin "Kadın benim peşimi bırakmıyor" sözlerinin ardından Iraklı uyruklu kadını Bolu meydana çağırdı. İki kadın herkesin önünde saç baş birbirine girdi.

KENTİN İŞLEK CADDESİNDE BULUŞTULAR

Saat 15.30 sıralarında İzzet Baysal Caddesi'nde iddiaya göre, Hatice D. eşi Osman D.'nin, bir çocuk annesi Irak uyruklu İbdisa K. ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Osman D., ilişkisini öğrenen eşine, "Benim peşimi bırakmıyor. Telefon numarasını size vereyim gidin konuşun" dedi. Bunun üzerine Hatice D. ve yeğeni Gülhan D. telefonla aradıkları İbdisa K. ile kentin en işlek caddesinde buluştu.
SAÇ BAŞ KAVGA ETTİLER

Hatice D., İbdisa K.'den eşiyle görüşmeyi bırakmasını istedi. İbdisa K.'nin Osman D. ile görüşmeye devam edeceğini söylemesi üzerine kadınlar arasında kavga çıktı. Hatice D. kavgada "Kocamı elimden aldın" diye bağırdı. Hatice D. ve yeğeni, İbdisa K.'yi bebek arabasındaki çocuğunun yanında darbetti. Cadde ortasında saç saça kavga eden kadınları çevredekiler güçlükle ayırdı.İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Kavganın ardından fenalaşan Hatice D., ambulansla hastaneye kaldırıldı. İbdisa K. ise, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
YÜZLERCE KİŞİ MÜDAHALE ETMEDİ

Kavgayı ayıran Erhan Saçan, "Ben burada esnafım. Baktım 2 kişi bir kadını dövüyor. Etraflarında yüz kişi var kimse müdahale etmiyordu. Mecburen ben müdahale ettim. Kadını alıp buraya getirdim. İnsanlık görevimi yaptım" dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

''Alıntı''

Alt 21 Eylül 2021, 10:17   #2

Ohh iyi yapmışlar valla. Öyle kadınlara az bile.
Adamın da peşimi bırakmıyor söylemi pek doğru gelmedi bana, ona da bi dayak şart

Alt 21 Eylül 2021, 10:20   #3
Helper
Rufeyde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben bu aptal kadınları anlamıyorum
"Pesimi birakmiyor,sen beni kurtar " gibi bir gerekçe sunan ve buna inanan kadının gerizekalı olduğunu gösterir
Coluklu çocuklu adam seni aldatmış
Diğer kadın içinde coluklu çocuklu adam olmasına rağmen seninle görüşmüş birde sende evlisin üstelik.
Ne diye kendini rezil edersin
Miden çocuk, iş vs kaldiriyorsa ya devam edersin ya da en güzeli ve mantıklısı bosanirsin geçersin,dayak atmak ne.
Evli barkli ve çocuklu insanlarsiniz utanin azıcık rezilsiniz.

Osmanlı adı her duyana lerze re-sandır.
Ecdadımızın heybeti ma'ruf-ı cihandır.
Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır....!!!!

Alt 22 Eylül 2021, 06:10   #4
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk önce adamı elden geçirseydiniz keşke.

Alt 22 Eylül 2021, 07:22   #5
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk önce adamı elden geçirseydiniz keşke.
Yani mantıklı

👍 1

Alt 22 Eylül 2021, 07:23   #6

Ateş düştüğü yeri yakar..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)