![]() |
| | #1 |
| Hakettiğiniz gibi sevilseydiniz bugün nasıl biri olurdunuz?
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #2 |
| Evli biri olurdum ve sanalla hiç tanışmamış olurdum. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Melaike olurdum. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Olmayacak şeylerden bahsetmeyelim mi acaba ? 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| kim neyi ne kadar hak ediyo ki belki hak etmiyozdur hak etmedigimiz icin bu noktadayizdir 👍 1
________________ kurşun sanki bu dert eşkiyadan beter | |
| |
| | #6 |
| Imm Yani Seni yaralayan şeyleri yüzünden mi buradasın ? Sen gene melaikesin hacım aksini inkar eden buyursun gelsin :) Neden Olmayacakmış acaba ? Hakedecek insan çıkmamıştır. Öyle düşünme Bu işler nasip kısmet durumu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] o yüzden sırt çevirme aşka.. Bence Hakedene hak ettiği gibi davranmalı acımasız olmalıyız.. Böyle oluduğumuzda insanlar hatalarını yanlışını fark ediyor ve bize bakış acıları ve hatalarını anlamaları daha cabuk gerçekleşiyor 👍 1
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #7 |
| Ben sırtımı kendime yasladım , teşekküller @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
^^ 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Sana Erok muydu Orok muydu onun okundan atarda o zaman bende Sen hani sırtını kendine dayamıştın diye bir soru sorarım 👍 1
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | ||
| |
| | #9 |
| Pamuk gibi sinirsiz stressiz öngargıları olmayan biri olurdum
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| | #10 |
| Dunyanin en guzel icguveyi olurdum ahhahahha :))))))
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |