![]() |
| Anketimiz: İnsanların herhangi bir konuda fanatik olmaları sizce doğru mudur? | |||
| doğrudur | | 1 | 50.00% |
| yanlıştır | | 1 | 50.00% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| İnsanların herhangi bir konuda fanatik olmaları sizce doğru mudur?
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #2 |
| Yanlıştır.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| Neden Yanlış ... Yani sevdiği renk tutuğu takım sevdası aşkı neden insana yanlış gelebilirki..
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | |
| |
| | #4 |
| Her şeyin fazlası zararlı çünkü. Ben holiganlık, fanatiklik sevmiyorum. İnsanların saçma sapan maç konuları ve siyasi olaylar için birbirlerini öldürdüğü bir ülke istemiyorum.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Hiç Kavgacı değilimdir. Umursamam bakmam ama ne bilim 2020 yılında Kulüpte yöneticiyim maçlara gider gelirim. O kadar çok değerlerine insanlar küfür hareket ediyorki Dayanımıyorsun hop noluyorsun diyorsun. Bu şuna benzer. Kız arkadaşın var ona aşıksın seviyorsun fazlası zarar demeye.. Veya İşte kız arkadasın var biri ona laf atıyor hakaret ediyor oturup izlemeye benzer..
________________ "Gitme!" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar GÜÇLÜ değil.. | ||
| |
| | #6 |
| etrafindakilere zarar vermedigi sürece istedigi kadar olsun :d
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
| Dogrudur fanatizmi holiganliga tasirmayacak sekilde yapilirsa dogrudur
________________ | |
| |
| | #8 |
| Doğrudur yanlıştır bilemem.. Ben de karşılığı yok fanatikliğin..
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bir süre sonra düşmanlığı ortaya çıkarıyor,elbette ki yanlış.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Herseyin aşırısı zarardır...Irkçılık gibi....mesela...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |