![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Ünlü sunucu Ece Erken'in Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan aynı zamanda evli ve iki çocuk babası olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini itiraf eden Erken, 'Ortada yasak bir şey yok, herkes biliyor' dedi. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Allah ıslah etsin. Başka diyecek birşey bulamıyorum. | |
| |
| | #3 |
| Başkası yapsa bok atarsın ama sana gelince gayet normal değil mi Ece hanım.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| Tamam dağılın herkes biliyormuş, sorun yok ;v6
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #5 |
| adamin karisi ve cocuklarida biliyorsa cag atlamisiz demektir.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |