![]() |
| | #1 |
| Sen Daima kardeş oldun, dost oldun, arkadaş oldun.Tertemiz yüreğinle geldin bize hep.Iyiki seninle yollarımız kesişti ve seni tanıdım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. Senden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edecem. Sana küçük bir hediyem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 7 | |
| |
| | #2 |
| Ada çilekli pudingim emeğine sağlık Apollo abiyi aynen tanıtmışsın dkjfkjdf 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #4 |
| Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cok güzel olmus basarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #5 |
| Eline sağlık Ada'cım güzel olmuş ![]() Apollo'ya da başarılar dilerim. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #7 |
| güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık Ada 👍 1 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #9 |
| Ben teşekkür ediyorum sayın adminim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Ada'cım emeğine kalemine sağlık tüm vazgecilmezfm ailesinin hislerine tercüman olmuşsun. Apollo kardeşim iyiki tanımışız seni iyiki bizim patronumuzsun ... 👍 1
________________ “Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun, martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |