![]() |
| Türkiye Futbol Müsabakaları Sonuçları Türkiye'de Oynanan Futbol Müsabakaları Maç Sonuçları |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Donk, Falcao (pen.) ve Onyekuru kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısını ise penaltıdan Max Kruse attı. Bu skorla Galatasaray puanını 45 yaptı Fenerbahçe 38 puanda kaldı. Galatasaray ayrıca Kadıköy'deki 21 yıllık galibiyet hasretine son verdi.. 👍 6
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| 2020 i sevmeye başladım cok sevmeye başladımm
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Ne derbiydi ama! Zabaaagaaa gadar yorumlari dinleyecem zabaaagaa gadar. ;khv 👍 1
________________ "Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur." Konu Discorium tarafından (23 Şubat 2020 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #4 |
👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Hakemciler hiç girmesin mevzuya; ''GALATASARAY bugün galibiyeti hak ettiği bir oyun ile aldı. Kimse başka BAHANE uydurmasın.. Rıdvan DİLMEN'' 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Zaten bu gelenek bir gün bitecekti böyle Ömür boyu sürecek değildi. En azından Galatasaray haklı bir Galibiyet aldı tebrik etmek lazım. Bizim için en gerçekçi hedef Türkiye kupasını alıp Avrupa'ya katılabilmek. Tüm Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim 👍 4 | |
| |
| | #7 |
| umarım bundan sonra ki süreç fenerbahçe içinde iyi olur.
| |
| | #8 |
| Iyi oldu haftaya gs yi yeneriz
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #9 |
|
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #10 |
| Srfsz hakem ;terlik;terlik | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |