![]() |
| | #1 |
![]() “Hoş geldin Eylül ... Taksın şimdi hüznün şallarını şiirler, Aksınlar buğulu yüreklere… Çünkü eylüle hüzün değildir, şiirdir en çok yakışan…”
________________ Allah'ın dediği olur... Konu Kıvılcım tarafından (05 Eylül 2021 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Eylüldü. Dalından kopan yaprakların Sararan yanlarına yazdım adını Huzur gülüşünden ibaretti oysa. Ve hiç bilemedik eylülün bu hüzün yanını. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Bende aramıza yeni üye katıldı zannettim 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Eylul ayi bana gore en soguk aydir, butun agaclar sararir, yaprak doker bu ayda biter butun sicaklik ici titrer insanin. 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Kalemine sağlık. 👍 1
________________ Allah'ın dediği olur... | |
| |
| | #6 |
| teşekkür ederim.
| |
| | #7 |
| Eylülü gömdüm gözlerine .... Eylül candır eylülde dogdugum için degil :)) 👍 1
________________ | |
| |
| | #8 |
| Eylül gelmiş banane? Adana hala sıcak! 👍 2
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #9 |
| Tam bir depresyon ayı yemin ederim ama ispatlarım da ;3 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #10 |
| Deme öyle her Güne şükür etmeli insan bence :) 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |