![]() |
| | #1 |
| Bundan 90 belki 100 yıl öncesi, köyde herkes sıtma olmuş Köyün çeşmelerinden sadece bir tanesinin suyu sıtma hastalarına iyi gelmiş, herkes o çeşmeden su doldurup içmiş Böylelikle çeşmenin adına da “sıtma pınarı” koymuşlar ![]() 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Yeri belli mi sıtma pınarının ?
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Evet Kendi köyüm Bilgi annem ve babamdan | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
suyu köye getirenler çok dua almıştır .Hastasından , hasta yakınına kadar .
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Artı ile eksiyi | |
| |
| | #6 |
| Eski zamanın değerini eski ömür eski toprak olmak isterdim zaman kötü çok acı ama kötü 👍 1
________________ Allah'ın dediği olur... | |
| |
| | #7 |
| hergun birseyler ogrenmek guzeldir ogrenmeye acik olmamiz gerekir kiyamet kopmadikca bilim vs hersey devam ediyo
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| 20 bin vakka 300 ölü
________________ | |
| |
| | #9 |
| Bir Çok Şey,Ama Hiç Sasirmadim..Bence Oda Artık Herkes Gibi!
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #10 |
| Insan hastalanmaya görsün! Basimda 1 karantina durumu var.bugun 7. Gunum.sukur iyiyim sorun yok.Allah kotu atlatanlara sifa versin. Ama.....Bugunde şunu ogrendim ki; Insan hastalanmaya gorsun.konu komsu tanidik arkadas herkez elini ayagini cekiyor.ozellikle hastalik sebebi korona ve karantinaysa sanki veba lı muamelesi gormek cok uzucu . Sabah ekmek lazimmi? 1 seye ihtiyacin varmi? Iyimisin?nasil geciyo?kapı calan yok. Eski komsuluk.eski dostluk.eski arkadaslik.eski akrabaliklar malesef kalmamis.yalniz basina kaliyorsun. Bunuda bugun ogrenmis oldum... 👍 1
________________ nrmn | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |