![]() |
| Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| KOÇ: %90 (Kıskandığı anda tüm mantıklı düşüncüler zihninden silinir) BOĞA: %100 (Tam tabiriyle kırmızı görmüş boğaya döner, gözünü kan bürür) İKİZLER:%80 (Durumu anlamaya çalışırken iyimserdir, anladığında gülen yüzü anında Joker bakışı kazanır) YENGEÇ: %99 (Daha görmeden hisseder, siz daha karşınızdakinin elini sıkmadan önce yanınızda biter) ASLAN: %95 (Tepkileri daima hissettiklerinin çarpı 100 katıdır, kolay gelsin) BAŞAK: %75 (Kıskandığını kabul etmeyi reddeder, asıl onu kıskansın herkes) TERAZİ: %70 (Başta sakinliğini korur zira kimse onun kadar güzel/karizmatik ve bulunmaz bir sevgili değildir neden kıskansın ki) AKREP: %150 (Duygularını gizlemeyi iyi bilir, oysa gülümseyen yüzünün arkasında infilak eden öfke dünyaya yansısa kıyamet mi kopuyor derlerdi) YAY: %50 (Dost kazanmayı çok sevdiğinden başta kimseyi olası bir tehlike olarak görmez) OĞLAK: %85 (Mantıklı düşünmeyi düstur edinen oğlak zekice bir yöntemle tehlikeyi uzaklaştıracaktır) KOVA: %40 (Özgürlüğüne düşkün olan kova beni kaybedeni ben zaten aramam diyecektir) BALIK: %75 (Duygularını saklayamadığı için muhtemelen küçücük bir kıvılcımdan yangın çıkarır) 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Koç ehu ehu:) kıskanınca gözüm döner benim olan benimdir benim deyilse yoklugum hediyedir 👍 2
________________ Hafif insanlara ağır geldik olay bundan ibaret | |
| |
| | #3 |
| Hmmm. 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #4 |
| BOĞA: %100 (Tam tabiriyle kırmızı görmüş boğaya döner, gözünü kan bürür) | |
| |
| | #5 |
| KOVA: %40 (Özgürlüğüne düşkün olan kova beni kaybedeni ben zaten aramam diyecektir) %40 bile çok Mesele güven yeğennn 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Yay dogru 👍 1
________________ Güvensiz Kalplerimizi karaktersiz insanlara borcluyuz... | |
| |
| | #7 |
| Homm 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| YAY: %50 (Dost kazanmayı çok sevdiğinden başta kimseyi olası bir tehlike olarak görmez) Vallahide billahide yalan. %1.000.000 olmalıydı. | |
| |
| | #9 |
| Kova :) Adamlar özetlemiş .. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| OĞLAK: %85 (Mantıklı düşünmeyi düstur edinen oğlak zekice bir yöntemle tehlikeyi uzaklaştıracaktır) Az bile ;d 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |