![]() |
| |
| | #1 |
| Uzun zaman oldu sevgili klavyem çayımı sigaramı aldım ve biraz sizlere rahatsızlık eder isem afola. Gel gitlerin ve en önemlisi ait olduğun yerlerdir seni sakinleştiren seni anlayan yada olmasada kendinin rahat hissettiğin mekanlardır seni ayakta tutan sana ilham olan. Bir koca ormanda da olsa kendini yapayanlız hissedersinya işte o ormanda tek başıma gibiyim, hayatın önümüze serdiği engelli ve yamaçlı yollarını deplenirken çıkmazda olduğunu düşündüğü zaman seni imdat çekicindir. İR velhasıl kelam şahsım adına yapayalnız düşüncelerimde dünya işlerindenki meşaketli günlerimi bir nebze bir kenara bıraktığım farklı ormanlarda farklı odunların olduğumu bile bile ladezim dediğim yerdir burası. Gel gelelim başlığım neden bu onun açıklamasına; Her ne kadar sevsende , saygıda kusur etmesende bir dönem gelirki aynı olduğunu bile bile farklılıklarını gözüne vura vura seni yıpratmalarıdır. Bu sadece sevgi değil arkadaşlıktan da olur dostluktanda ama şu bir gerçek hayattımızda neyimiz sıkıntısız ? neyimiz engelsizki. Hayatlarımızdaki tüm yokuşlardaki karşılaştığımız engeller aslında bizlerin hayat çizgisinden bir nevse bize ilhamdır. 👍 8 | |
| |
| | #2 |
| Uzun zaman sonra sen sahnedesin. Yüreğin dert görmesin,kalemine nazar değmesin. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #3 |
| Odun diyip geçmemek lazım, odunsuz hayat olmaz, her gerekçemizde odunlara ihtiyaç var. Ayy değişik paylaşım olmuş bence çok derinden düşününce ihtiyacımızın asıl temeli odun olduğunu bilmemiz lazım. Slyther olarak geri dönnnnnn ![]() Emeğine sağlık 👍 1
________________ Kırk yılda bir gibisin... | |
| |
| | #4 |
| Emeğine sağlık. :) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Benim gördüğüm kadarıyla uzunca bir süredir insan ilişkilerimiz şu şekilde: - Kaleminiz var mıydı acaba? - Neden? Siz benim ağaçları kestiğimi mi düşünüyorsunuz? - Sıcak vurdu, çok fenayım. Bir şişe suyunuz var mıydı? - Neden? Siz benim su istiflediğimi iddia ediyorsunuz? - Ateşiniz var mıydı acaba, sigramı yakacağım. - Neden? Siz benim kundakçı olduğumu mu söylemeye çalışıyorsunuz? Gibi gibi. Kitle iletişimin geldiği noktada herkes bir yandan başkalarını bir şeye iknaya uğraşıyor. Çok uzun zamandır umarsızca tüketmek üzerine inşa edilmiş bir düzenin parçasıyız. Ormanlar gibi değiliz de sanki birer plantasyon alanıyız. Hepmizi aynı ağaçlar olarak dikmişler, ama farklı ağaçlar olarak bitmişiz. Ormancılarımız da onlar için en işlevsel olabileceğimiz şekilde bizi budayıp birbirimize benetme gayretinde. Mürekkebine bereket. 👍 1
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #6 |
| emegine saglik Fatih. odunluk gerekli bazen 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Yıpranıyorsan uzak durmalısın Biz böyle biliyoruz Bazen mesafe ilaç niyetinedir Yalana kanmaya devam etmektense Sessizce git İzle O zaman farkedersin Sen kimde ne kadarsın Kim sende ne kadar 👍 1 | ||
| |
| | #8 |
| Güzel yüreğine emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| u sadece sevgi değil arkadaşlıktan da olur dostluktanda ama şu bir gerçek hayattımızda neyimiz sıkıntısız ? neyimiz engelsizki. Hayatlarımızdaki tüm yokuşlardaki karşılaştığımız engeller aslında bizlerin hayat çizgisinden bir nevse bize ilhamdır. Vay @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninde kalemine sağlık kardeşim 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| baslik ilgimi cekti emegine saglik 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |