![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Gardıroba sakladığı eniştesiyle basılan kadının hikayesini ekran başındakiler ağzı açık izledi İlk bölümüyle ekrana gelen "Sabahın Sultanı Seda Sayan" programına kocasının ailesi tarafından yatak odasında basılan Gülsüm isimli kadının hikayesi damga vurdu. Dolaba sakladığı teyzesinin eşiyle kaçan Gülsüm, telefonla programa bağlanarak hakkındaki iddialara bir bir yanıt verdi. DOLAPTA ADAM BULDULAR Evli ve 3 çocuk sahibi olan Gülsüm, beş aylık hamileyken akrabaları tarafından evinde teyzesinin eşiyle basıldı. Gülsüm'ün gardıroba sakladığı adamı, kocasının akrabaları buldu. Gardıroptan çıkan Ahmet isimli şahısla bir ilişkisi olmadığını söyleyen kadın, korktuğu için adamı dolaba sakladığını iddia etti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| yok artik daha neler ahahahah 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Süpriz yumurta gibi lan dolaptan ne cıkacagı belli degil ![]()
________________ | |
| |
| | #4 |
👍 1
________________ kurşun sanki bu dert eşkiyadan beter | |
| |
| | #5 |
| Bu sürecin başlangıcı nasıl oluyor acaba..?
________________ Üflesen, nefesine takılsak.. | |
| |
| | #6 |
|
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #7 |
|
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Gülsüm niye meslek lisesi çıkışında bekleyen jöleli kertenkeleler gibi poz vermiş. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #9 |
| Peki seda sayanın tipi
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #10 |
| adamın sol eli napıyor
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |