![]() |
| İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yıllardır başarılı bir şekilde vizyonu doğrultusunda Türkiye’nin siber savunma gücü olarak faaliyet gösteren yanı sıra eğitimler vererek bir çok kişiye ışık olan Türkiye’nin en köklü hacker timi kurucusunun kararı ile kapandı. Cyber-Warrior sitesinin ana sayfasına not bırakarak misyon tamam dedi. '''Bilişim Dünyasının Yer Altı Gücü'' sloganıyla yıllarca yurt dışına yapılan siber operasyonlarda üstün rol üstlenen ve ''AKINCILAR'' olarak nam yapan saldırı timiyle bir çok ülkede üne kavuşan site vizyonunu tamamladığını resmen duyurdu. Cyber-Warrior Cwdoktoray üye adını kullanan sahibi tarafından 2000 yılında kurulmuştu.. Not: Cyber-Warrior sitesiyle birlikte sitenin yöneticilerinin kurduğu ''Bilişim Güvenliği Derneği'' de kapanmıştır.. Bilişim Güvenliği Derneği sitesinde şöyle bilgilendirme yapılmıştır. ''Bilişim Güvenliği ve Bilişim Suçlarına Karşı Mücadele Derneği Kapanmıştır. Türkiye'nin ilk Bilişim ve Bilgi Güvenliği Derneği olan Bg.Org.tr faaliyetlerine son vermiştir.'' Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| hak yersen hack yersin kıps ;)
________________ | |
| |
| | #3 |
| yaptiklari isleri takip ederdim ayyildiz gibi medya yapamadilar ya cok uzucu
________________ kurşun sanki bu dert eşkiyadan beter | |
| |
| | #4 |
| en buyuk icraatlari fgulen.com u hackleyip tum bilgileri ic isleri bakanligina vermeleriydi.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |