![]() |
| | #1 |
| Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, sevgilisi Georgina Rodriguez'e aylık 105 bin dolar harçlık verdiği ortaya çıktı. 26 yaşındaki Georginia Rodriguez, Ronaldo'dan olan 3 yaşındaki kızı Alana Martina'nın yanı sıra Ronaldo'nun 3 çocuğuna da annelik yapıyor. Georginia Rodriguez, 35 yaşına giren Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi olarak Mercedes marka lüks otomobil almıştı. "Tek bir bakışıyla bana derinden dokundu" Gucci'de satış görevlisi olarak çalışırken tanıştığı Ronaldo ile rüya gibi bir ilişki yaşayan Georgina Rodriguez, geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına verdiği röportajda, "Onu gördüğümde titriyordum ama aramızda bir elektriklenme olmuştu. Çok utangaç biriydim ve bu durum beni üzüyordu ama Cristiano, tek bir bakışıyla bana derinden dokunmuştu. Sonrasında da bana davranışı, beni sevmesi ve benimle ilgilenmesi, tüm olumsuzlukları örttü" demişti. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Şiddet sessizliğe sebep olduğunda, Hata yapmış olmalıyız... | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
paraya bak sende forumda takıl akşama kadar burda 👍 1
________________ Şiddet sessizliğe sebep olduğunda, Hata yapmış olmalıyız... | |
| |
| | #3 |
| Millet şanslı anam 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| İleride Zengin olursam bende Sana verecem o kadar para merak etme beklemede kal 👍 1
| |
| | #5 |
| Ronaldo erkek seviyon mu kardeş? 👍 3
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #7 |
| hahahhaa bu saaten sonra bir mersedese kanma derim :) 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Giderleri çok onların ya bu para onlara az bile gelebilir 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
:)))) 👍 2
________________ ~ [Migrenim olurmusun? Arada bir aklıma gelir , dağıtır gidersin..] | |
| |
| | #10 |
|
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |