![]() |
| | #1 |
| Kocaeli Gölcük'te evinin salonunda sigara içerken uyuyakalan Hüseyin Yazıcıoğlu'nun (80) üzerinde yattığı çekyat tutuştu. Kısa sürede odayı saran alevler itfaiye tarafından söndürülürken, yüzünde yanıklar oluşan Yazıcıoğlu hastanede tedavi altına alındi ![]() Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde evinin salonunda sigara içerken uyuyakalan Hüseyin Yazıcıoğlu (80), çıkan yangında yaralandı. Olay, sabah saatlerinde Gölcük Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin salonunda sigara içen Hüseyin Yazıcıoğlu, çekyat üzerinde uyuyakaldı. Bu sırada çekyatın sigaradan dolayı tutuşması sebebiyle yangın çıktı. Alevler kısa sürede odayı sararken, uyanan Yazıcıoğlu evden dışarı çıkarak komşuları da itfaiyeye haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, evin salonunu saran yangına müdahalede bulundu. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, yüzünde yanıklar oluşan Hüseyin Yazıcıoğlu, ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. "Alıntı"
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #2 |
| Siğara iyi bir şey olsaydı ilk ben içerdim zaten. | |
| |
| | #3 |
| insan elinde sigara varken nasıl uyuyakalır yahu? Madem uykun var neden sigara yakıyorsun? Sigara öldürür. ;d | |
| |
| | #4 |
| iyiymiş.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 |
| neyse ki icmiyom
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| içmeyin şu zıkkımı
________________ | |
| |
| | #7 |
| Hahah benim sonumda boyle garanti
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Ahahaha hiç sigara içerken uyuyakalmadım nasıl bir şey acaba ;d
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| unutmuştur sigara yaktığını, yazık olmuş.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |