![]() |
| | #1 |
![]() Çocukken, her istediğimizi yapmak için büyümeyi nasıl hayal ettiğimizi hatırlıyor musunuz? Eee büyüdük artik... Nasıl gidiyor şimdi ? | |
| |
| | #2 |
| yasadiklarimdan pisman degilim ama birsey var hic boyle hayal etmemistim varsay ki kader dedik gectik , alistik ve yasiyoruz gelisi guzel
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Hayatımız iyi gitse sanalda ne işimiz olur.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çocukken hayalini kurduğum bir büyüklük dönemi yaşıyorum çok şükür. Düşünü kurduğum bir çok şeyi gerçekleştirdim veya gerçekleştirmek üzereyim. Ancak şunun da farkındayım ki her düşün ardı sıra gidilmez, kişinin yılları heba olabilir. velhasıl kelam bu yaşlarda olmak gerçekten güzel. Her ne kadar yaşlanıyor olsam bile..
________________ | |
| |
| | #5 |
| çok daha iyi.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Bir tık fazlası, bu kadar çabuk çoluk çocuk düşünmemiştim ,d ama devam yani kavga gürültü yaş gidiyor hacı.
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | |
| |
| | #7 |
| gayet güzel gidiyor
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| daha bitmedi hikayem, gayet iyiyim
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bir an durdum ve çocukluğuma nasıl gidiyor hayal ettiğin gibi mi her şey diye sordum.. Sadece gülümsedi (:
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kandırıldık, böyle anlatmamışlardı.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |