![]() |
| Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Olmaz diyip vazgeçenlerden misin.? "Ne zaman oldu ki zaten" diyip kapıdan yüz çevirenlerden mi?. Olur, neden olmasın ben bi adım atayım da Gerisi hallolur' diyenlerden mi?. Varsın olmasın ama niyetim sağlam! Olmamış olması bile hayırlı olana talibim' diye başlanılan duamın kabulü' diyip kapıdan bir an ayrılmayan, Tevekkül dağına yüklenenlerden mi.? Hangi yolun yolcususun, Hangi kapının dilencisi? Hangi maksad için kendini feda edensin? Hangi Rızayı gözetmek için vefa gösterirsin? Bir gün yok olana mı, Yokluğu dahi yok olana mı talipsin?. *alinti 👍 4
________________ Aşk bir güneşe benzer. Konu Reyhan tarafından (22 Ağustos 2021 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Kimse yokluğa talip olmasın.. Emeğine sağlık, teşekkürler 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Tesekkur Ederim 👍 1
________________ Aşk bir güneşe benzer. | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
| |
| | #6 |
| emegine saglik 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #7 |
|
| |
| | #8 |
| Emegine kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Aşk bir güneşe benzer. | ||
| |
| | #10 |
| Emeğine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |