![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Merhaba arkadaşlar Mobilci.Net ve LaleFM.Net' Olarak Pi ile yollarımızı ayırdık Hem Radyo Sİtesi Hemde Sohbet Sitesiyle ilgilecen birileri varsa Sunucuya Girip Bana Ulaşabilirler.. Kendi Kadrosunu Kurmak İsteyen Zamanını Geçirmek İsteyen Kim Varsa Her Türlü Destek Verilecek Ve Hiç Bir Ücret Talep Edilmeyecektir Sunucu Hazır Kurulu Sunucudur ve Kendi Makinasında Barındırılmaktadır Ajan Koruma Botu Bulunmakta Unrealircd4.2.4.1 Kurulu Servicesler IRCServices Sürümü Kullanılmakta Google Reklamları Mevcuttur [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - 3 Adet Web Aplet Kurulu Olmakta ve https Girişli Apletlerdir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Lisansli Tema Kullanılmakta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Lisansli Tema Kullanılmakta İlgilenen Bay ve Bayan Arkadaşlara Görüşme Sağlanıp Ücretsiz Bir Şekilde Kiraya Verilmetedir Hazır Kurulu Sistem Ve Kendisi Ayrilmak İstemeyene Kadar Hiç Bİr Şekilde Mudahale Edilmeyecektir 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Hakkınızda hayırlısı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
, Aradığınızı bulmanız dileğiyle
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #3 |
| Hayırlısı olsun. Aradığınızı bulmanız dileğimle.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Hakkınızda Hayırlısı Olsun. | |
| |
| | #5 |
| Hayırlısı Olsun . | |
| |
| | #6 |
| Bundan sonra başarılar dilerim.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| basarilar dilerim.
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu uzun yolda da başarılar dilerim size. | |
| |
| | #9 |
| Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılar diliyorum.
________________ ![]() Seslendirdiğim şiirlere, profilimden açtığım konulara tıklayarak ulaşabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| hayirli olsun efendim aradiginizi bulursunuz umarim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |