![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ümitcan Uygun'un ağabeyi adli kontrolle serbest Ankara'da Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ![]() Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, kardeşinin Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları sonrası ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama'' suçundan gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından Erol Uygun, Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Erol Uygun, 1 ay konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Alıntıdır. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| siz siz olun, bunların yaptıklarını yapmayın. güneşi bir daha göremezsiniz. 👍 2
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #3 |
| Vay bee adamın devlete demediği kalmadı elini kolunu sallaya sallaya çıktı helal olsun yiğidim sizden memlekete daha çok lazım Biz devlete öff desek 10 yıldan yargılanırız 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Şaka gibi ülke. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| artık mahkemeyle işi olan birine denk gelince bakıyorum %100 o haklı o zaman diyorum senin işin yatar. adalet ters köşe yapıyor. pardon adalet demişim 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Yemin ederim adalet diye çıkıp basbağırırız ama sonuç yine değişmiyor. Ama diğer pencereden bakmak da lazım belki abisini salıp başka işler çıktı ise soruşturmada büyük balığın peşinde olunabilir. Eninde sonunda irtibat kuralacaktir. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Sözün bittiği yerdeyiz artık. Ne desek ne yazsak da boş, herkes işine geldiği gibi yapıyor. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Şaşırdık mı tabiki hayır. 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |