![]() |
| | #1 |
| Paris sokaklarında yürürken Kendimi ülkesizler mezarlığında gördüm Yılmaz güneyimdeydi Ahmet'se kuzeyimde Bense orta yerde puslu bir yerde Yağmur çiseledi üzerime O an sanki mavzer kurşunuyla vuruldum yüreğimden Onları ben burada görmek istemezdim Onlar hümanist düşüncenin meyvalarıydı Acımasızca dalından koparılıp sürgüne gönderildi İkisi de yürekli ve ülkesine sevdalıydı Onlara Hayaloğlu'nun yüreği de dayanmadı Benim de yüreğim dayanmıyor artık Gözyaşlarım akıyor, İki gözümü orada görmek istemezdim İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de Adana'da Urfa, Mardin, Malatya'da Hatta ben onları Diyarbakır'da görmek isterdim Diyarbakır'da... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |