![]() |
| Anketimiz: Eğitim hayatınız da okuldan kaçtığınız zamanlar oldu mu ? | |||
| Evet. | | 2 | 100.00% |
| Hayır. | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eğitim hayatınız da okuldan kaçtığınız zamanlar oldu mu ? İlla ki hepimizin olmuştur diye düşünüyorum :) Peki okuldan kaçıp neler yapardınız ? 👍 2 Konu ocb tarafından (11 Kasım 2021 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| İlkokulda kaçıp okulun karşısındaki parkta sallanıyordum ;d 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| İlk okulda kacıp eve giderdim . Tüm sınıf beni kovalardı zxöcm.zc.öz 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #4 |
| bi kaç kere o muzurluğu yaptık yapmadık değil :d 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| Ben Bir Kaç Kez Den Fazla Yaptım :) Her Kaçışımın Bir Sebebi Vardi Kendimce Bazen Yüzmek İçin Bazen Gezmek İçin. Say Say Bitmez Sanırım:)
________________ Sadece Düşün | |
| |
| | #6 |
| ben hep Profiterol yemek için kçmışımdır ;sampiyon
________________ | |
| |
| | #7 |
| Hayır hiç kaçmadım okuldan | |
| |
| | #8 |
| Lise 3'te (liseyi 3 sene okuyan son şanslı gruptandım) 10 günlük devamsızlık hakkımın 98 gününü kullanmıştım.. Atari salonları, kahve köşeleri, Diyarbakır Sur'larına çıkıp kafa çekmeler, manitacılık ayakları ve daha neler neler..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 |
| İlkokulda ödevimi yapmadığım için kaçmıştım. Sosyal bilgiler öğretmenimiz kulağımızı anahtarla sıkıştırıyordu çok acıyordu çünkü :d
________________ . | |
| |
| | #10 |
| Fakülteyi tutturdum ama gitmiyorum shshnsjsk. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |