![]() |
| | #1 |
| Şu anki yorum.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Bir sonraki yorumuma kadar en iyi yorum budur. | |
| |
| | #3 |
| çaymi /ayran mi 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| Bir oturmaya ne kadar dolma yersiniz | |
| |
| | #5 |
| selçük'ün yorumları
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| Yorumları fazla takip etmiyorum, kendi yorumlarımı bile takip etmem, konuya geldiğimde konudaki yorumları bile okumam çoğunlukla denk gelmedim daha gelirsem alıntı yapıp yazarım ;d 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Çoğununki bir yerlerden alıntı ya da bilindik laflar. Kendilerine özgü beğendiğim bir yorum yok.Genelde bir eli geçmez. 👍 2
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #8 |
| Birinin yardım konusuna : Emeğinize sağlık süper çalışma yazılması idi. 👍 3 | |
| |
| | #9 |
| Yorum değilde nick vardı. Fortçuyufortlayanfortçu 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Yorum değil de bir fotoğraf, mavi şortlu bir fotoğraftı DDDBir de iki sevgili vardı burda fotoğraflarını paylaşmışlardı çok güzeller ama böyle herkes çok yakışmışsınız falan yazıyor. Meğer bi instagram kullanıcısının fotoğraflarını paylaşmışlar burda biziz diye bak o da komikti DD 👍 4
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |