![]() |
| | #1 |
![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Güzel rüyalarımın kahramanı, yol göstericim, yaşama sebebim,ay parçam, güneşim elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için, hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların kalbin gibi temiz olsun. İyiki yanımda iyiki benimlesin. Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli benim için. Tatlım ve huysuzum sen varya sen bulduğuma hala inanamadığımsın. Ne badireler atlattık nelerin üstesinden geldik. Ara sıra kavgalarımız olsa da bir güne bir gün sevgim hiçbir zaman eksilmedi. Zaten kavgalarda sevdaya dahil değil midir? İnsanın ne kadar yaşadığı değil, ne kadar sevdiği önemli bu hayatta. Sevgisiz geçen onca yıldan sonra, senin sevginle geçen bu kısa süre, koca bir ömre bedel benim için. Seni yaşadıkça, Allah’ın mükemmelliğini anlıyorum ve seni tanıdıkça daha bir özlemle seviyorum. Tatlı ve huysuzum Sana benimle çıkar mısın dedim? Sen sevgilim oldun. Hayat arkadaşım olur musun dedim. Sen her şeyim oldun. Ben ise senin kusursuz aşkınla ve sadakatinle yeniden küllerimden doğdum. Her şeyi yaşadığım her güzel duyguyu sadece sana borçluyum. Tatlı ve huysuzum... İyi ki İyi ki İyi ki İyi ki doğdun be ![]() 👍 11 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |