![]() |
| | #1 |
| Bakarken kıyamamak mı, yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk? sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim❤️ Hayatıma anlam ömrüme ömür canıma can kattın.. EKoL mmmm aşk iLe kaL 👍 3 Konu ELa1 tarafından (14 Şubat 2020 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Sevgi afetmektir, sevgi vaz geçmemektir, sevgi emektir, inançtır, hoşgörüdür, kıyamamaktır. öfkelensen bile elini birakmamaktir. PayLaştıkça çoğaLan tek şey SevgidiR. &ask iLe. ELam sen benim kabul olmuş duamsın 👍 2 Konu EkoL tarafından (14 Şubat 2020 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #3 |
| hiS canım sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
& @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle tebrik ederim Rabbim her daim mutlu etsin sizi, bu vesile ile aramıza hoşgeldiniz sizi gördüğüme çok sevindim 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| Allah çarşınızı pazar ede.. İnşallah sanalda tanışıp her daim mutlu olabilen çiftlerden olursunuz. 👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |