![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Gülşen, pandemi sonrası ilk kez Alaçatı'da sahneye çıkmıştı. Ünlü şarkıcının transparan siyah pantolonu çok konuşulmuş, hatta çok sayıda eleştiri almıştı. "ÖZGÜRÜM" Sessizliğini bozan Gülşen, gelen eleştirilere sosyal medya hesabından cevap vermiş; "Ben özgürüm, istediğimi de giyerim." demişti. "AHLAKSIZLIK SİZİN KAFANIZDA" Gülşen'e bir destek de Hadise'den geldi: "Bizi durdurmaya hiçbirinizin gücü yetmez. Ahlaksızlık bizim giydiğimiz kıyafetlerde değil, sizin kafanızda. Hadsizce yorumlara söyleyeceğim tek cümlem var: Sana ne?" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Rhea tarafından (13 Mart 2023 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Çok abartıldı kıyafeti sonuçta giydiği yerde tatil beldesi. Kalkıp hakkaride giymedi ya. | |
| |
| | #3 |
| kimseyi ilgilendirmez bencede bide kapali takilipta her halti yiyene ne demeki bizim yurdum insani degismez .exit
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| Yürü be Hadise Nü bekliyoruz senide milletimiz zaten buhran geçiriyor içimiz açılır Sjsjsj
________________ Heyecanlanamıyorum.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |