![]() |
| Anketimiz: Bir insanın kendini aşırı güzel ya da yakışıklı görmesi ego mudur özgüven mi? | |||
| Ego'dur | | 0 | 0% |
| Özgüven'dir | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| bunu diyen yada resmi olan kişinin egosu tavan dı :) ama dünyanın en akıllısı sayılıyordu yani kısacası alakasız durum ilber ortaylıda da ego var gerçi onunki tahammülsüzlük de olabilir adam o kadar zeki ki bunu da bilirsin ya artık modun da geziyor bilemedim ki garip bir durum açıklanması zor soruya gelecek olursak özgüvenin tiple alakası yoktur. tamemen yetiştirilme tarzı ve cocukluğa dayalı rahat bir yaşamdan gelir
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Her ikisi de. 👍 1
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #5 |
| Söyleyiş tarzına bağlı.
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #6 |
| Hayır ! İnsan kendisiyle barışıksa birine ihtiyaç hissetmez :) birileri mutlu etsin diye beklemez :) yanlış yerlerden iltifat duyunca yanlışa düşmez :)
________________ *Samimiyetiniz değil -Pazarlığınız içten ! | |
| |
| | #7 |
| Ego herkesde vardır ama ölçüsü degiskenlik gosterir. Zengin insan icin parasi egodur , fakir insan icin gururu ve dürüstlüğü biri karsindakinin fakirligini ezerek beslenir, digeri karsidakinden daha durust gururlu oldugunu dusunerek beslenir. Yani hayatin kurali bu ego var ve uç kisimlarda olan insanlarda olmasi normal ama halk tarafindan sevilmiyor cunku insan kendinde olmayani her zaman hased eder. Benim fikrim ise herseyin dozunda olmasi. | |
| |
| | #8 |
| Bence özgüven. Kendini seven insan her canlıyı sever.
________________ . | |
| |
| | #9 |
| Özgüven Ego ile özgüven arasında çok ince bir çizgi vardır. Her ortam da ben harikayım ben müthişim de demek doğru değil tabi ki ama aynaya baktığın da kendini güzel, yakışıklı bulması özgüvenli olduğunu gösterir bence
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #10 |
| Ego olumludur. Kendini önemsemektir. Yanlış olan kibirdir. Kendini eze eze yok oldu insanlar.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |