![]() |
| Anketimiz: İtalya - İngiltere Hangisi Kupayı Kaldırır? | |||
| İtalya | | 3 | 75.00% |
| İngiltere | | 1 | 25.00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| ItaLya olur Bence...
________________ Bi Bitmediniz... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| |
| | #2 |
| İtalya 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Taaa turnuva başlamadan önce söyledim İtalya açık ara fovori diye evinizi arabanızı satın italya ya oynayın dedim kimse dinlemedi beni .d 👍 1 | |
| |
| | #4 |
![]() İtalya-İngiltere arasında oynanacak 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki final mücadelesi, 11 Temmuz Pazar günü oynanacak. İngiltere'deki Wembley Stadı'ndaki karşılaşma saat 22.00'de başlayacak ve TRT 1, TRT 4K, trtizle.com ile TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. İtalya:Donnarruma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Berardi, Insigne, Immobile İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Phillips, Rice; Saka, Mount, Sterling; Kane Skor tahminleriniz veya yorumlarınızı alalım? 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| İtalya onnarruma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Berardi, Insigne, ImmobileBu Kadro İngiltereyide yener bence . | |
| |
| | #6 |
| Aynen katiliyorum. Italya kupayi kaldirir. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #7 |
| En başından beri Belçika Italya İngiltere diyordum. 2 si finalde ve yine bu sefer İngiltere diyeceğim. | |
| |
| | #8 |
| İtalya bir fark ile alır diyorum.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |