![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUNUCU SAHİBİ ARTIK SİBEL ![]() www.sohbetsevdam.net ARTIK YENİ YÜZUYLE KARŞINIZDA... YEPYENİ DOSTLUKLAR LA GULER YUZU HOS MUHABBETLERLE HİZMETİNİZDEYİZ.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbetin tadı HEP BİRLİKTE ÇIKAR. sohbetin güzeli TEBESSÜMÜN GÜZELİDİR.Sohbet etmek icin Bahane degiL qeRCekLeri yA$a. GÜZEL zaman GEÇİRMEK İCİN sohbet etmelisin.. SOHBETİ DE KALİTELİ ORTAMDA ETMELİSİN. Sohbet edeceğin kişinin TATLİ DİLİ OLMALI sohbet güzeL SÖZLE EDİLİR ACİ sözle edenLe SOHBET EDİLMEZ. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] www.sohbetsevdam.net OLARAK DJ OLMAK İSTEYEN ARKADASLARA YARDİMCİ OLUP DJ YAPIYORUZ.. SENDE DJ OLMAK İSTİYOSUN O ZAMANNN HEMEN TİKLA GELL VE DJ LİGİ BİZİMLE TAD... BENİM SEVDAM Benim bir dünyam var, Gökyüzüm sen, yeryüzüm ben. Şu kadarcık ömrüm var, Yarısı sen, yarısı ben. Bir bedenim var, İçim sen, dışım ben. SİTEMİZDE DJ ADMİN OP SOP ALIMI VARDIR.. EVET ARKADAŞLAR HERKESİ BU GUZEL HOŞ NEZİH ORTAMA BEKLİYORUMMM [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ My LiFe My RuLeS.. | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Başarılar Dilerim . 👍 3 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 3
________________ My LiFe My RuLeS.. | ||
| |
| | #4 |
| Başarılar dilerim o vakit. 👍 3
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #5 |
| teşekkür ederim canim 👍 1
| |
| | #6 |
| Başarılarının devamını dilerim inşallah hep beraber daha güzel ortam ve daha güzel dostluklar kurarız bitanem ![]() :gulmek tencatlayan: 👍 1 | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ My LiFe My RuLeS.. | ||
| |
| | #8 |
| Hayırlı olsun canım 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cimmm cok tşk EDERİMMMM bitanemmmm 👍 3
| |
| | #10 |
| Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ınş istediginiz bir ortam kurarsınız 👍 2 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |