IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2021, 11:12   #1
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bir aile daha Diyarbakır annelerinin oturma eyleminde

Bir aile daha Diyarbakır annelerinin oturma eyleminde

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 663. gününde sürüyor.

7 YIL ÖNCE İSTANBUL'DA OĞLUNU KANDIRDILAR

İstanbul'dan 7 yıl önce kandırılarak dağa götürülen oğlu Arafat için Bingöl'den gelen Ahmet Bayram da oturma eylemine dahil oldu.

Baba Bayram, Bingöl'ün Karlıova ilçesi Hacılar köyünden geldiğini söyledi.

"OĞLUM HDP TARAFINDAN KAÇIRILDI"

Evladının bir lokantada çalıştığını ve yıllardır oğlundan haber alamadığını kaydeden Bayram, "Oğlum Ümraniye'de HDP tarafından kaçırıldı. İstanbul'da onlara yalvardım ama çare etmedi, bana oğlumu vermediler." diye konuştu.

HER YIL HDP BİNASINA GİTTİ, SONUÇ ALAMADI

Oğlunu bulmak için her yıl HDP binasına gittiğini ancak sonuç alamadığını dile getiren Bayram, evladına güvenlik güçlerine teslim olması çağrısında bulundu.

Öte yandan; oturma eylemini sürdüren ailelere, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve bir grup partili ile Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan ziyarette bulunarak, desteklerini iletti.

kaynak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Haziran 2021, 11:26   #2
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tabi küçük yaştaki çocukların beynini yıkayarak ve onları kaçırarak götürmeseler. Kim gidecekler onlara yazık değil mi bu ailesine.

 
Alt 27 Haziran 2021, 12:03   #3
Standart

Allah belalarını versin. Küçücük çocukları kandırıp götürüyorlar, o çocuklar daha sonra gerçeği görüp pişman olsa dahi salmadıklarına eminim. Kökleri kurusun inşAllah.
Nice annelerin ciğerini yaktınız sizlerin de ciğeri yanar inşAllah.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:32.