![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Güzel oyuncu Seda Bakan, yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını sarıya boyattı. Ünlü oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşım, kısa süre içinde gündem oldu. Seda Bakan, yeni imajını sergilediği paylaşımına "Bir süre sarışınım a dostlar… Olmuş mu?" notunu ekleyerek takipçilerinin fikrini sordu. Ancak Bakan'ın son hali, takipçilerini ikiye böldü. Ünlü oyuncun eski halinin daha iyi olduğunu savunan takipçileri, "Hemen koyuya dön", "Sarı herkesi olduğu gibi sedayı da yaşlı göstermiş" yorumlarında bulundu. ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Bence de yaşlı durmuş. Koyu renk daha çok yakışıyordu. | |
| |
| | #3 |
| Arada değişiklik iyidir, fena durmamış. | |
| |
| | #4 |
| onceki halinide bilmiyorum ama ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Çağla ŞİKEL'e benzettim ilk baktığımda.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |