![]() |
| Sunucu Radyoları DJ İlanları Sunucu radyolarına dj alımları ilanlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merhaba Dj arkadaşlar Radyo Zoom yeni açılan Ağına yeni dj arkadaşlar aramaktadır. Dj için gönüllülük esastır :) Dj olmak Dj referansına Radyo ZoOm eklemek isteyen arkadaşları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Irc.ZoomSohbet.Com adresine bekliyoruz. #Radyo * Nala ve SizofErsin nickleri ile irtibata geçebilirsiniz.
________________ = Yokmu şöyLe güzeL bir YaLan! inanaLım!!! = Bana ün gerekmez! selamlaşmak kafi... -> Yeni nesil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbetler Zoom ! -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| İnşallah dilediğiniz yayıncı ekibini kurmanız dileklerimle başarılar dilerim. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iyi dileğiniz için teşekkür ederim. 👍 1
________________ = Yokmu şöyLe güzeL bir YaLan! inanaLım!!! = Bana ün gerekmez! selamlaşmak kafi... -> Yeni nesil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbetler Zoom ! -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Aradığınızı bulmaniz dilegi ile başarılar 👍 1
________________ My LiFe My RuLeS.. | |
| |
| | #5 |
| Aradığınızı bulmanız dileğiyle 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim cok naziksiniz.
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |