![]() |
| | #1 |
| küçümsemek, layık olmadığını düşünmek, aşağılamak nefret ettigim insan tipi
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #2 |
| Kendini bir halt sanan halbuki baksan cacıkdan başka birşey olmayan insan tipi bence 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Biz kimiz yahu Allah'tan büyük kimse yok. | |
| |
| | #4 |
| "Kişi kendini bilmek gibi irfan olmaz" der eskiler... Başkalarını yaptıklarıyla, kendimizi yapacagimizi düşündüğümüz seylerle değerlendirmeden once hepimize vasat bir bakış lazım. Çünkü hepimiz birbirimizin ortalamasiyiz. Hakikatte ne dusundugumuz kadar eksiğiz ne de zannettigimiz kadar fazlayiz. 👍 3
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #5 |
| kendi özbenligi ile barisamayan, yetersizlik korkusunu bastirmaya calisan ve aslinda yardima ihtiyaci var
________________ My life, my rules. | |
| |
| | #6 |
| Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Müslüman kardeşini hor görmesi kişiye kötülük olarak yeter." (Müslim, Birr 32. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Edeb 35; Tirmizî, Birr 18; İbni Mâce, Zühd 23) İbni Mes'ûd radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Kalbinde zerre kadar kibir olan kimse cennete giremez." "Allah güzeldir güzeli sever. Kibir ise, hakkı kabul etmemek ve insanları hor görmektir." (Müslim, Îmân 147. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 26; Tirmizî, Birr 61) | |
| |
| | #7 |
| A,b,c dese batıyo bana böyle tiplerin varoluşuna bile tahammül edemiyorum.. | |
| |
| | #8 |
| Hayatımda yeri olmayan insancıklar | |
| |
| | #9 |
| orhan gencebay bestesi, gökhan güney'den dinlemeyi severim, ibo ve ışın karaca'da güzel okumuş, serdar ortaç'tan kesinlikle dinlemeyin..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |