![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Türk sinemasının Afrodit’i 63 yaşındaki oyuncu Banu Alkan, sosyal medya hesabından hayranları için sık sık paylaşımlar yapıyor. Banu Alkan son paylaşımında, kendisiyle özdeşleşen 1987 yapımı 'Afrodit' filminden kareler yayınladı. Beyaz bikinili karesini yayınlayan sanatçıya, çok sayıda beğeni ve yorum geldi. İŞTE ALKAN'A GELENE YORUMLARDAN BAZILARI Fit görüntüsü ve güzelliğiyle dikkat çeken Banu Alkan'a takipçileri, "10 tane Serenay Sarıkaya eder", "Bir Banu Alkan daha gelmeyecek", "Kylie Jenner halt etmiş" ve "Camiada teksiniz" gibi onlarca yorumlar geldi. ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Gençken çimento torbası gibi kadındı maşallah :)) 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| genclik hehe suana baksak neremi neremii 👍 2
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| gençken bende Filinta gibi adamdım diyesim geldi de sonra öyle olmadığımı anladım ve demekten vazgeçtim
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Gençlik gidince her şey gider. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |