![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepimizin nefret ettigi kelimeler vardir. Mesela = en nefrett ettigimi soylemim ama saygi duyuyorum ayhhhhh ne diyorsan saygi duyuyorum biseyede hayir de belki yanlıştır moda gibi birsey bide Ciki Ciki nedr boyle bir oynama yok kops kops kops kops kops kops kops yaparsin Hadiiiii bakalim sizlerde yazin...
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #2 |
| NeySe... 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| O kadar çok var ki. Özellikle yaw hehe kelime grubundan tiksiniyorum. 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #4 |
| 👍 1
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | ||
| |
| | #6 |
| Kavga ederken :) sensin derler ya") deLiriyorum:) | |
| |
| | #7 |
| 3 harfli ben cin diyeyim siz anlayin | |
| |
| | #8 |
| Zamanla.. Hukmedilemeyen ama surekli vaad edilen bu kelimeye ayarim.. Zamana birak, zamanla, zamani gelince..
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #9 |
| Sadece arkadaşız kabullenemiyorum. | |
| |
| | #10 |
| Sen bilirsin.. Onu yapalım mı sen bilirsin ,buraya gidelim mi sen bilirsin eee ben karar verebilsem sana sormam zaten 👍 2 | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |