IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)
  • 3 Gönderen BuSe-
  • 1 Gönderen Lyra
  • 1 Gönderen BuSe-
  • 2 Gönderen WildCat
  • 1 Gönderen Verena
  • 1 Gönderen ZaLim

Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2021, 14:07   #1
Standart TikTok fenomeni kadın, 7 çocuğu ve 24 yıllık eşini bırakıp yasak aşkına kaçtı

Samsun'da yaşayan 7 çocuk annesi İlknur Biryan, 3 hafta önce 24 yıllık kocasını bırakarak evden kaçtı. TikTok fenomeni eşini bulmak için Esra Erol'un programına çıkan Ali Biryan, "Karım, Eşref'e kaçtı. Onu çok seviyorum evine dönsün" diyerek çağrıda bulundu.
Samsun'dan gelen Ali Biryan, 7 çocuğunun annesi İlknur Biryan'ın 24 Mayıs'ta evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. TikTok fenomeni olduğu öğrenilen kadın, telefonla canlı yayına bağlanarak hakkında iddialara cevap verdi.

24 YILLIK EŞİNİ BIRAKARAK BAŞKA ADAMA KAÇTI

Eşini sevdiğini dile getiren Ali Biryan, İlknur Biryan'a geri dön çağrısında bulundu. 21, 17, 10, 7 ve daha küçük yaşta çocuklarını bırakarak giden kadının daha önce de iki günlüğüne Ankara'ya kaçtığı ortaya çıktı. Günlük işlerde çalışan Ali Biryan, 24 yıllık eşi İlknur Biryan'ın fenomen olduktan sonra ilişkilerinin giderek bozulduğunu belirterek "Kime kaçacağını kızıma söylemiş, babanız beni aramasın ben Eşref'e gidiyorum" dedi.

TikTok fenomeni kadın, 7 çocuğu ve 24 yıllık eşini bırakıp yasak aşkına kaçtı

"ANNEM, SOSYAL MEDYADAN BAŞKALARIYLA KONUŞUYORDU"

Çiftin canlı yayına bağlanan büyük kızları Ebru ise "Annem sosyal medyadan başkalarıyla da konuşuyordu, babam da bunu biliyordu" ifadelerini kullandı. Genç kız, kardeşinin de annesin konuşmalarına şahit olduğunu söyledi.

"EŞİMİN ARKADAŞLARI VARDI AMA SEVDİĞİMDEN BİR ŞEY SÖYLEYEMİYORUM"

Sosyal medyada daha önce kendine arkadaşlar bulduğunu söyleyen talihsiz koca "Eşimi gördüğümde, sevgimden ve aşkımdan bir şey söyleyemiyorum, karımı çok seviyorum evine dönsün. Onu çok seviyorum" demesi stüdyoda şaşkınlığa neden oldu.

EVDEN KAÇAN KADIN, CANLI YAYINA KATILDI

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen hale gelen ve aynı uygulamayı kullanan Eşref Temur'a kaçan İlknur Biryan ise Esra Erol'da programının canlı yayınına telefonla bağlandı. çocuklarının kaçtığı sevgilisine 'Cici Baba' dediğini iddia eden İlknur Biryan, "Ben eğer o şahsın yanından kaçmasaydım, bir ekmek bir tütün parasına bana git biri ile biriyle ol" diyerek eşini suçladı.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 3

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 15 Haziran 2021, 14:08   #2
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim akibetimde bu abla gibi olmasın JKDSJKDSSJ

👍 1

"schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d"

Alt 15 Haziran 2021, 14:12   #3

Alıntı:
Lyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim akibetimde bu abla gibi olmasın JKDSJKDSSJ
aman aman tiktok kapatılsın djvfkdjsvklsjckl

👍 1

biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.

Alt 15 Haziran 2021, 14:14   #4

turkiyede cok dogal ayrilmadan kacanlar yauw ayril ne halin varsa gor rezillik resmen

👍 2

No MoRe DramA

Alt 15 Haziran 2021, 14:37   #5

rezillik resmen ya ha birde mahiretmis gibi iy etdim diyolar ya ayril ne halin varsa gor buyuklerin davranis buysa gelecek nesil ne gotursun bu nesilden yalnis ornekler rezillik

👍 1

Alt 15 Haziran 2021, 17:55   #6
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi sonraki programın başlığı da benden olsun.

7 çocuğunu ve eşini bırakıp, tiktok da tanıştığı adama kaçan fenomen i.b. "kaçtığım adam beni pazarlamaya çalışıyor"

Abla kötü bi döngüye girmiş ama hayırlısı olsun.

Lan o değil de, kim izliyor bunları da fenomen oluyor bunlar. o kadar mı işsiz ve abaza bu ülkenin insanları.

its the hope, that kills you.

Alt 17 Haziran 2021, 21:16   #7
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

''7 çocuk sadece güneydoğu'da olur'' tezini yıkan ablamız üstüne birde 7 çocuğu bırakarak başkasına kaçması, kaçtığı kişinin de onu pazarlamaya çalışmasıyla resmen dünyasını yıktı.. Yazık oldu.. O çocuklar ne olacak diye düşünen yok tabi. Sonra da ülke neden gelişmiyor diye durup düşünürüz.

👍 1

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 18 Haziran 2021, 11:24   #8
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kafayımı yemiş diyecem de yemiş demek ki

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..

Alt 18 Haziran 2021, 11:25   #9

Ablanın yaşı 24 gibi değil mi. Doğunca mı evlendirilmiş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)