![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi, geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele görüntülendi. Görüntülerin ardından açıklama yapan şarkıcı, 'Bütün erkekler aldatıyor, bana orijinal delil lazım. Bilmem neler için de yuvamı yıkmam' diyerek eşini savundu. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| direk ayrilma sebebi daha neyin delilini ariyor ki resim ben burdayim diyor 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Böyle kadınlar kendi değerlerini düşürüyorlar. Sonra erkekler çok daha ileri gidip cinayet bile işliyorlar. Kibariyenin söylediği bu söz tüm kadınların bir nevi kaderi oluyor. Çok yazık... 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #4 |
| Kaç oldu bu adamın yaptığı. Kibariye hepsine göz yumdu. Nasıl bi mide anlamadım o adamla aynı yastığa bi daha nasıl baş koycan sen? Her erkek aldatır diyor bi de. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Ulaaan kiboş. Bi daha dünyaya gelirsem senin gibi geniş olacam
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 |
| Seviyormu yoksa başka bir şey mi var ki ayrılmıyor. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Ah be kiboş abla, bütün paranı malını seni yedi bitirdi anam bırak artık şu ayıoğluayıyı senin için üzülüyorum abla be :( Yıllar yıllar önce anası çıkmıştı, şefer diye Olacak o kadar da skeç bile olmuştu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilirsin değil mi la aşkpandam! :) 👍 1
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | ||
| |
| | #9 |
| 👍 1
________________ " ruhum çalkalanıyor!. " | |
| |
| | #10 |
yarebbülalemiiin 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |