![]() |
| Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merhaba IRCRehberi Kullanıcıları; Sohbet sunucumuz ve Web sitelerimizle alakalı gelişmeleri sizlerle zaman zaman paylaşmaya devam ediyoruz. Geçen haftalarda yeni temamızı aktif ettiğimiz Zirvechat.org ana domainimizin yeni LOGO calışmasını sizlerin ve beğenisine sunarak fikirlerinizi bekliyoruz.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi Forumlar Bizi izlemeye devam edin ;) 👍 5
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| basarilar dileriz hayirli olsun begendim 👍 2
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Hayırlır olsun.Güzel çalışma beğendim. 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Kelebekleri severim ![]() Hayırlı olsun ben çok beğendim, başarılar dilerim. 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık arkadaşlar 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Yolunuz açık olsun.. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Başarılı bir çalışma, emeğine geçenlerin emeklerine sağlık. 👍 1
________________ ![]() Hızlı Shell İnternet Bilişim Hizmetleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #9 |
| guzel logo olmus, basarilar dilerim 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
|
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |