![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Gerçek adı Ufuk Yıkılmaz olan rap müzik şarkıcısı Şehinşah, "Cumhurbaşkanına hakaret"ten gözaltına alındığını duyurdu.Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Şehinşah, "Eve giderken, cb hakaretten havalimanında gözaltına alındım arkadaşlar. Yine nezarethanedeyim... takip edemiyorum bir sürü dosya var birini kovalıyom diğeri çıkıyo. sabır dileyin bana tek isteğim. (Genel)" dedi. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
| Sev ya da sevme hakaret edemezsin bir de bir sürü dosyası varmış işte ne diyelim. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| hakaret etmeyiverin sizde 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| bide yine nezarethanedeyim yazmis yaa ((: 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Salmışlar ![]() Çıkınca yaptığı ilk açıklama yakında protest parça yapacağım olmuş doymamış bence yine içeri girmek istiyor 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Ufuk bey siz hep böyle mi olacaksınız ? Geçmiş olsun ama yapmasan senin yararına. Şarkılarına devam et sen. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret ediyo birde milleti gaza getirmeye çalışıyo şarkıcımı soytarı mı belli değil 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Türkiye'de yeni bir solcu yetişiyor desenize.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |