![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Türkücü Ceylan, Mardinli sanatçı Berdan Mardini'nin tavsiyesi üzerine yeni klip çekimini Mardin'de gerçekleştirdi. Klip çekimleri esnasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan'ı sevenleri adeta altına boğdu. Gelen hediye takıların gerçek altın olduğunu söyleyen Ceylan, boynundaki gerdanlığın ise Berdan Mardini'nin hediyesi olduğunu dile getirdi. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Klibi Mardin'de çekmesi güzel, çok severim Mardin'i. Merakla bekliyor olacağım.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| benide altina bogsunlar bozdurup yiyeyim
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| Altınsız klip olmuyor mu ya ;d
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| yeni gelin oldu sandim ehxkd
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Bu ceylansa ben magazinden cidden cok uzak kalmışım.. Fake bu ceylan :) Yakında tüm ünlülerimiz tek tip olacak az kaldı :) 👍 1
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |