![]() |
| Yeni Sunucular Yeni açılan veya tekrar aktif edilen sunucuların tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| IRC Sunucu Adı : Irc.Evliler.Org - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sunucu Sahibi : SizofErsin Sunucu Bağlantı Portları : 6667 - 7004 ------------------------------------------------------------------------------------ YÖNETİM KADROSU IRC Operatör : SizofErsin ------------------------------------------------------------------------------------ Kullanıcı Sayısı : Yeni Sunucu Hakkında Belirtmek İstedikleriniz : Evliler.Org - Farklı sohbetlerin adresi Sunucu Diğer İletişim Yolları : admin@evliler.org Skype : ersince1907 👍 5
________________ = Yokmu şöyLe güzeL bir YaLan! inanaLım!!! = Bana ün gerekmez! selamlaşmak kafi... -> Yeni nesil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbetler Zoom ! -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| hayirli olsun 👍 2
________________ | |
| |
| | #3 |
| Başarılar dilerim . Bu uzun ve meşakatli yolda ... 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Ben şimdi bekarım girmeyim mi :) Hayırlı Olsun Kardeşim 👍 3
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #5 |
| Hayırlı olsun başarılar diliyorum 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Hayırlı olsun başarılar dilerim. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Bekarlara giriş yok mu? ![]() Hayırlı olsun, başarılar dilerim. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim umarım iyi olur
________________ = Yokmu şöyLe güzeL bir YaLan! inanaLım!!! = Bana ün gerekmez! selamlaşmak kafi... -> Yeni nesil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbetler Zoom ! -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #9 |
| Bende bunu demek için gelmiştim ha :siritan: Neyse ben girer içerde olanları anlatırım sana pampa Hayırlı olsun, kısa zamanda hedeflerinize ulaşabilirsiniz inşallah. 👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #10 |
| Hayırlı olsun başarılar dilerim. 👍 1 | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |