![]() |
| |
| | #1 |
| anlatayım desem yetmez ki. evimin direği desem yeridir. elinde poşet poşet şarapla aburcuburla ramazan kolileriyle haftanın 4 günü bana gelen, 1 gün görmezsem özlediğim her gün sesini duyduğum şansım. arkadaşlıktan öte. dünyanın en komik kadınlarından. forumun en az benim kadar gıcığı az online olanı bu kadar az online olması forum için talihsizlik :) ANTİKORLUM SENKRONUM ÇİÇEĞİM 👍 3
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kafalarimiz ayni gibi iyi kanka oluruz ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dan korkuyum hahahhah harika espirili bi baaayaan 👍 2
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ Too glam to give a damn | ||
| |
| | #4 |
| Kendisini hiç sevmem. Sürekli laf sokuyor. ;d 👍 3 | |
| |
| | #5 |
| En sevdiğim hobi sana laf sokmak teşekkür ederim dkkxnd Pardon iyi yayınlar dileyecektim djxkdnkxnd 👍 1 | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Hayatınızın en dönüm noktasında tanıştığınız biri olur ve onu şansım diye anmaya başlarsınız. Kıymetlidir meleğim benim. İyi ki hayatımdasın iyi ki o gün buluşuldu ve iyi ki o şarap içildi çoook kalp ❤ Mizah anlayışına , dostluğuna ve hep yanımda olmana yüz şarap daha patlatırım aşko ![]() Canım senkronumm antikorsuz yanım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | ||
| |
| | #7 |
| yorumlarinda aslaa lafini esirgemeyen duz gidebilicek bir hanimefendi ![]() saygilar tanisiriz bi ara ne dersin tatlim iyiki aramizdasin iyiki bizimlesin 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
![]() Buarada itiraf ediyorum pek aranızda sayılmam mxkdm 👍 1 | ||
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
biz niiii zamaaaaa kanki olceezzz
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
Emek ver olayım ndkxn bu zaman alır yerse ndkxnxm IBAN da verebilirim ozaman kesin olurum jdkxnnd kesin çözüm için bu maddeyi tavsiye ederim 👍 1 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |