![]() |
| | #1 |
| Sevdiğiniz yeşilçam aktrisleri,rolleri ve replikleri nelerdir ? Başlıyorum. Sadri Alışık - Turist Ömer Seni öyle bir severim ki dengeni kaybedersin.Kliseye girer "Selamun Aleyküm" dersin.Anadın mı ![]() | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçerisi şampiyonlar ligi gibi kardeeeeeeş
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
| Sevgi neydi ? - Sevgi emekti!
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Yanıyorsun Fuat abii... Yanıyorum ama Sizi de yakacağım :)
________________ | |
| |
| | #5 |
| Kemal Sunal - bu paraya şey bile çekilmez ... tombala Şener şen - ben Almanya Aslan avında ikenn ![]() :gulmektenca tlayan:
________________ New Day , New Hope | |
| |
| | #6 |
| favorim her zaman şu; "Hücum edilmez bi vücut içinde, ölmez bi ruhum vardır." -Ayhan IŞIK
________________ its the hope, that kills you. | |
| |
| | #7 |
| Aydan sener - cok dogal Kemal sunal - gulduruyor
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Dikis Tutmaz sabri abimiz: -vaziyet alin buralar karisacak. -arnavut , calistir ulen vodkamla eriğimi. | |
| |
| | #9 |
| Birçok isim var aklımda. Hangi birini söylesem kararsızım ama adı az bilinen ama hemen hemen herkesin tanıdığı birinden söz etmek istiyorum; Dinçer Çekmez. Görenlerin aklına muhakkak bir repliği gelir ^^ | |
| |
| | #10 |
| ona bi oda ver baba bi evi olsun zaman zaman cikip gidebilecegi yuregim yangin yeri gibi biliyormusun gozu arkada kalmak boyle bisey galiba
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |