![]() |
| | #1 |
| Kelimenin tam anlamıyla derler ya "İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur." diye bugün sohbetine,muhabbetine,samimiyetine,ictenliğine ve söz konusu yardımlaşma olunca hızır gibi yetişen değerli dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] için sözlüğü açmak istedim.Siz değerli forum dostlarımıza soralım. *@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i nasıl bilirsiniz. ![]() 👍 5 | |
| |
| | #2 |
| Adam gibi adam kibar askina sahip cikan mütevazi bir beyefendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 2 Konu Saruhan tarafından (19 Haziran 2021 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
abim yıllardır tanıdığım duruşu hiç değişmeyen adam gibi adam diyecegimiz sevgisine ve sevdiğine sahip cikan abilerin abisidir 👍 2
________________ Susmuş Kadın Gitmiş Kadındır. Susmuş Kadın için Bitmiş Adamsındır ... | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 2 | ||
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sanala başladığım ilk zamanlarda beni kandırdığını hayatıma girdiğin için teşekkür ederim . İyi ki seni tanımışım . 1,5 senedir iyisiyle kötüsüyle hep yanımdasın seviyorum seni … 👍 1
________________ AdrenaLin ![]() | |
| |
| | #8 |
| kendisini 1 yili gecgin taniyorum gercekten saygida kusuru olmayan hakiki bir beyefendi diye iyi tanimlayabilirim ayrica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile guzel bir birlikteligi vardir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] in kanaldada cok aktifler ayrica burdada aktifler saygilar efendim daha nice basarilariniza ins 👍 2
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| Abimin konusu açılmış.. Çok beyefendi, saygılı, özverili, hatırşinas biridir. Herkese aynı mesafededir ve adaleti gözetir. İyi ki aramızda ![]() 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #10 |
| Kişisel olarak tanımasam da yaptığı güzel işlerini görüyorum. Hırslı ve başarıya giden yoldan vazgeçmeyen biri. Ayrıyeten bu alemin eniştesidir. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |