![]() |
| | #1 |
| Pürüzsüz bacaklara sahip olmak istiyorsanız, onlara özel ilgi göstermeli ve bacaklarınızın ihtiyaç olduğu bakım uygulamalarını yapmalısınız. Portakallı peeling ile cildinizin ihtiyaç duyduğu besleyici unsurları sağlayarak pürüzsüz bacaklara sahip olabilirsiniz. GEREKLİ MALZEMELER 2 yemek kaşığı yulaf 1 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı süzme yoğurt 1 yemek kaşı rendelenmiş portakal kabuğu YAPILIŞI Bütün malzemeleri bir kase içinde krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Kıvama gelen karışımı masaj yaparak bacaklarınıza uygulayın. 5 dakika bekleyip ılık su ile bacaklarınızı durulayın. Düzenli kullanımla bacaklarınızdaki değişimi göreceksiniz. ![]()
________________ biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik. | |
| |
| | #2 |
|
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
abi buraya bir yorum bırak. Bekleniyorsun. (: | |
| |
| | #4 | ||
| Alıntı: Alıntı:
👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |||
| |
| | #5 |
| Nimet ya bunlar. Maskeyi yapıp sürsek çarpılırız be. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| portakal kabugu hmm 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Konuyu şeriatçılara bırakıyorum. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| Bakın kimde bilmez bu dediğimi. Salça sürün hem de ev salçası... Ciddiyim ya mis gibi oluyor sdfjdksfjkdsf İroni yaptım. Ciddiye alıp sürüp sonra da yamulan olursa beni bağlamaz.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |