![]() |
| | #1 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Wordpress , IRCd , Web , Services konusunda Bilgi,birikim ve tecrübesini her daim İRCRehberi içerisinde bizlerle paylaşan Zaman ve emek harcayan biri. ![]() 👍 5 Konu Saruhan tarafından (26 Mayıs 2021 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Sanalda Duruşu Olan İnsanlar Her Zaman Sağlam İnsanlardır.Herşey Gönlünce Olsun Kardeşim. 👍 1
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
| | #3 |
| Tesekkurler beyler.. 👍 1
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Çok efendidir kendisi, Allah hep onu hep mutlu mesut etsin. Seviliyorsun. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Çok merci efenim , herdaim cumleten mutlu huzurlu olmaniz dileklerimle.. 👍 1
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| Tam olarak tanımıyorum ama çevirdiği temaları ücretsiz olarak halka arz eden ve her daim herkese koşulsuz şartsız destek olan koca yürekli bi arkadaşımız. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #7 |
| Tam olarak tanıdığın zaman da güzel fikirlere sahip olman ümidi ile :) 👍 1
| |
| | #8 |
| webmaster diyince aklima hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
geliyo paylasimlari bilgili bir beyefendi ayrica tesekkurlerimi iletmek istedim ![]() basarilar dilerim 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ 🔥 Yaz Konus Sohbet’et! ✦ 💬 IRC Chat Sohbet ✦ 📱 Mobile Sohbet ✦ 🎧 Canlı Radyo ✦ ⚙️ mIRC Sohbet ✦ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #10 |
| Saygı duyduğum nadir insanlardandır. Yardıma ihtiyacı olanın karşılık beklemeden yardımına koştuğu, elinden geleni yaptığı, bilgisini paylaşmaktan çekinmeyen nadir insanlardandır. Selam olsun kendisine. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |