![]() |
| | #1 |
| Spor müsabakalarının öncesinde ve ara bölümlerinde ellerindeki ponponlarla jimnastik ve dans birleşimi tematik gösteriler yapan profesyonel ya da yarı profesyonel genç kız topluluğudur. Ponpon kızlar, özellikle basketbol, buz hokeyi, amerikan futbolu (rugby) müsabakalarında yaygındır. Genellikle ABD'de ve Kanada'da bu spor dallarının lise klasmanlarında mücadele eden ekiplerin kendine has ponpon kız toplulukları vardır. Diğer yandan, ponpon kız ekiplerinin kendi içlerinde yarıştıkları çeşitli etkinlikler de düzenlenir. Nihayetinde sporu güzelleştiren bir şey. Destekliyoruz...
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #2 |
| Gereksiz bir şey daha... Ne gerek var o kızlara ;d
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Efes pilsenin basket maçlarına hayran olma sebebiyatım 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #4 |
| Fizikleri hep mi Güzel olur içlerinde hiç mi cirkin olmaz 👍 1
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #5 |
| Bu işi efes'ten iyi yapan yok bence.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Aklıma çocukluğumun 23 Nisanları geliyor. Ponponları kendimiz makasla yapardık o zamanlar. Hey gidi hey :)
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| biz ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Rachel Green.
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| .
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| kusursuz fizikleri oluyor gerçekten ![]() kızların ponpon kızları kıskanması gayet dogal öyle fizikleri hiçbir zaman olamıyacak cunki
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |